Fotoshoot creatief “Bedenk jouw Set”

S a m e n k o m e n themagerichte Inspiratie sessies!

Het leven ís leuk! Vooral als je bewust geniet van alle mooie momenten en óók de tegenslagen durft aan te kijken. Neem die leermomenten mee op je pad. Dóe er iets mee!

Mij helpt het enorm om daar vanuit een creatief perspectief bij stil te staan. Hoe dat proces werkt ga ik met jullie delen tijdens authentieke themagerichte inspiratiesessies!

Wil jij ook je leven voller leven en leren hoe je daar vanuit jouw eigen creativiteit mee aan de slag kan? Doe mee! Laat je inspireren en ervaar hoe ‘t ook ánders kan!

Inspiratie sessie thema: Fotoshoot creatief

Fotoshoot creatief  “Jij als model bepaalt de setting!”

Je kunt natuurlijk een fotoshoot doen van jezelf op een manier zoals je het altijd al doet. Aan de andere kant ben je misschien stiekum nieuwsgierig naar hoe het is om als model eens in een rol te kruipen. 

Ga je misschien graag staan voor een ‘statement’? Of toon je nu eens je kwetsbare jij? 

Al deze gedachten roepen thema’s op, waarbij emoties zoals bijvoorbeeld blijdschap, dankbaarheid, boosheid en/of verdriet naar boven komen. Stilstaan bij deze emoties en het ‘durven’ uiten ervan helpen je bij het verwerken en accepteren van die emoties, waardoor je vrijer kunt leven.

Als fotograaf vind ik het een uitdaging om jou met jouw emoties vast te leggen in een of meerdere beelden. Het uitgangspunt daarbij is dat je je op je gemak voelt. Daar besteden we in de samenwerking als model/fotograaf op een relaxte en professionele manier aandacht aan. En al zeg ik het zelf, uit meerder reacties van personen die jou voorgingen krijg ik reacties als: “Wat een ongedwongen, prettige manier om met Ingrid een fotoshoot te doen!”

Kom inspiratie opdoen tijdens een inspiratie-avond met een groep van max. 6 personen. We sparren over creativiteit, thema’s, setting, props en compositie.

(I.v.m. de COVID-19 richtlijnen zijn er tijdelijk geen groepssessies gepland.)

Sessie 1: Inspiratie opdoen, alleen of in een groep?

Uitgangspunt van een groepsessie is dat je wilt delen welke thema’s jou raken. En hoe je dat vorm  wilt geven op ‘de Set’.

Tijdens de eerste sessie zet je jezelf en jouw thema in een kleine groep van max 6 personen in de hoofdrol. Je gaat aan het eind van deze sessie naar huis met een concreet idee over hoe we de daadwerkelijke fotoshoot gaan voorbereiden qua sfeer, props etc. en wanneer en waar we deze gaan uitvoeren. 

We sparren, inspireren elkaar en zo kom je tot jouw concrete idee.

Sessie 2: De individuele fotoshoot

Vind je het prettiger om solo tijdens een 1:1 sessie te werken aan jouw creatieve ‘Set’?

Deze sessie is een individuele afspraak voor de uitwerking van je idee tijdens een individuele professionele fotoshoot van 1 uur in de studio. Voorafgaand aan de fotoshoot help ik je jouw wens verder uit te werken tot een concreet resultaat. We trekken hiervoor 1 uur uit om de fotoshoot op te zetten.

De uiteindelijke digitale portretfoto kun je digitaal gebruiken, voor je social media. Je kunt er ook een print van (laten) maken voor in een fotolijst of je kiest een ander materiaal zoals dibond, aluminium, canvas etc. (De kosten hiervan zijn op aanvraag, omdat je voor print een Hoge Resolutie nodig hebt.)

 

Aanmelden voor de fotoshoot? Of weggeven als Cadeau?

Je kunt je via onderstaande button aanmelden. Geef aan of je kiest voor sessie 1 en/of sessie 2. Je ontvangt een antwoordmailtje met info over inschrijving, betaling en locatie. Na betaling van het cursusgeld is je inschrijving definitief.

THEMA

Fotoshoot creatief (special)

DATA

Avond groepsessies 1: tijdelijk geen data gepland

TIJDSDUUR

Groepsessie 1: 19.30 uur – 21.30 uur Sessie 2: Individuele fotoshoot: 1 uur in studio op afspraak

LOCATIE

Voorburg

KOSTEN

Groepsessie 1: € 25,- p.p. (incl. 21% btw) Sessie 2: Fotoshoot € 199,- p.p. (incl. 21% btw)