Helemaal jij

profielfoto
profielfoto

Al jaren is je profielfoto dezelfde. Het is een prima foto. En toch!

Je hikt er al een tijd tegenaan. Zal ik een selfie maken of een vriend of vriendin vragen een foto te maken?

Helemaal Jij!

Er zijn ook klanten die het lastig vinden om voor de camera te staan. Ze worden nerveus, gaan poseren. Laten een kant zien van zichzelf die hun omgeving (klanten) niet van ze kent. Juist zakelijk gezien kom je tegenwoordig niet meer weg, met een ‘gelikte’, zeer formele zakelijke foto. Mensen willen zich met jou verbonden voelen. Ze willen een herkenbare foto zien, zodat ze tegen jou zeggen: “Wat een leuke foto! Helemaal jij!”

Professioneel oog en méér

Vaak vergeten we dat een professionele fotograaf, liefst een portretfotograaf een passie heeft voor het bereiken van het juiste resultaat. Het gaat erom ‘de juiste snaar’ weten te pakken en jou zó in beeld te brengen dat het voldoet aan kwaliteit en schoonheid. Een profielfoto vergt daarom een persoonlijke benadering. Ik verdiep me als fotograaf in de professie van de klant. En ik kijk naar de persoonlijkheid van mijn klant. Ik maak een portret dat het beste laat zien van mijn klant. Niet over de top, maar gewoon realistisch.

 

Tijd voor actie! Tijd voor een up-grade!

Boek nu alvast een fotoshoot voor jouw nieuwe profielfoto voor 2023!

Klik hier voor meer info!

 

IV PHOTOGRAPHY |  een foto met een verhaal

Wil je eens een vrijblijvend gesprek om tot een persoonlijke fotoshoot te komen en nu eens iets anders dan de standaard oplossingen? Neem contact op en we gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn.