VISUALIZED | de folder

VISUALIZED | de folder

Bij een tentoonstelling of expositie hoort een beknopt overzicht van het werk van de kunstenaar. Als conceptdenker wéét je dan de weg te vinden naar een grafisch ontwerper. De samenwerking met  MEVIN | grafisch ontwerp laat ook in het ontwerp van deze folder zien, dat zij elkaar verstaan.

VISUALIZED concepts geeft in deze folder prachtig weer welk werk Ingrid Voncken vanuit haar disciplines goudsmeden, conceptdesign en fotografie in de expositie Celebrating Photography laat zien.

Van september 2020 tot en met maart 2021 waren fotowerken en -series van Ingrid Voncken te zien in de expositie Celebrating Photography te Duinzigt Oegstgeest. Samen met negen professionele fotografen uit haar netwerk bundelden ze hun vrije werk in een uitgebreide tentoonstelling. Ze vierden samen hun passie voor fotografie in deze eerste expositie.

live en virtueel

Op 4 september 2020 opende de expositie met live rondleidingen voor groepjes publiek. Helaas moest Duinzigt vanwege de corona-maatregelingen de deuren van de lokatie snel daarna sluiten voor het publiek. Creativiteit en kennis van enkele van deze fotografen uit dit samenwerkingsverband maakten het mogelijk de expositie als een virtuele rondleiding door het gebouw te presenteren tijdens online zoom-meetingen voor publiek. Telkens werden enkele werken persoonlijk toegelicht door de fotograaf zelf, waardoor juist deze extra dimensie van ‘ontmoeting’ met de fotograaf bleef bestaan.

De virtuele rondleiding is nog steeds te bekijken via de website van Celebrating Photography. Veel kijkplezier!