Ontdek jouw creatieve kracht

met creatieve coaching, workshops en cursussen van

be.come.creative

Eerst even kennismaken?

Maak een afspraak voor een eerste gratis (video)gesprek via email.

Welkom bij IV CREATIVE COACHING, waar innovatie, expressie en persoonlijke groei samenkomen.

Ons platform be.come.creative biedt met creatieve coaching een unieke benadering om je creatieve kracht te ontdekken, obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te benutten. Of je nu een kunstenaar, ondernemer, professional of gewoon een individu bent op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, onze creatieve coaching is ontworpen om jou te inspireren en te begeleiden op je reis naar zelfontdekking.

Waarom creatieve coaching?

 

Ontdek je innerlijke creativiteit

Creativiteit is niet voorbehouden aan kunstenaars. Iedereen bezit een unieke creatieve vonk die wacht om te worden ontdekt. Onze creatieve coaching helpt je deze creativiteit los te maken, of het nu gaat om artistieke expressie, probleemoplossend denken of innovatieve benaderingen in je werk.

Overwin blokkades

Soms kunnen blokkades of belemmeringen ons ervan weerhouden ons volledige potentieel te bereiken. Creatieve coaching biedt tools en technieken om deze blokkades te herkennen, begrijpen en overwinnen. We richten ons op het vrijmaken van vastzittende energieën en het stimuleren van een positieve mindset.

Persoonlijke ontwikkeling

Creatieve coaching gaat verder dan creativiteit alleen. Het omvat ook persoonlijke ontwikkeling op verschillende gebieden van het leven. We begeleiden je bij het identificeren van doelen, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het stimuleren van zelfvertrouwen, wat leidt tot een meer vervuld en evenwichtig leven.

 

Wat kun je verwachten?

 

Individuele begeleiding

Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Onze ervaren creatieve coaches bieden een ondersteunende omgeving om openlijk te verkennen en te groeien.

Praktische oefeningen

We integreren creatieve oefeningen, of het nu gaat om kunst, schrijven of andere vormen van expressie, om nieuwe perspectieven te verkennen en je creatieve spieren te versterken.

Groei en reflectie

Door middel van regelmatige evaluaties moedigen we zelfreflectie aan en passen we het coachingstraject aan om ervoor te zorgen dat je blijft groeien.

Klaar om jouw creatieve reis te beginnen? Ontdek de kracht van creatieve coaching en breng positieve verandering in je leven.

Laat je creativiteit stromen!

Een gratis eerste gesprek regel je via email.

Onze actuele workshops en cursussen

vind je via onze socials. Volg ons en doe mee!

Instagram @be.come.creative

Facebook

Linkedin

be.come.creative een ontmoetingsplek voor blended leren en jezelf ontwikkelen, zowel online als offline: 1:1 coaching, real-life workshops en cursussen. be.come.creative werkt samen met coaches, therapeuten, onderwijs en creatieven. Interesse in samenwerking? Neem contact op!

Contactinfo:

contact@becomecreative.nl

www.becomecreative.nl

portret ingrid okt 2021 IMG_6139

Ingrid Voncken – creative coach

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

“Ik heb deelgenomen aan drie sessies ‘Hersenspinsels’  bij Ingrid Voncken van be.come.creative. Op heel toegankelijke manier werd ik me bewust van denken en doen als het om creativiteit gaat. En om niet-denken en toch doen. Want het ging ook om omdenken en het verlaten van je comfort zone. Het was een spannende en interessante kennismaking, met Hersenspinsels, en met mezelf!”

 

Merel| Den Haag

“Wat een heerlijk ontspannen ervaring die online interactieve Mini Cursus ‘Hersenspinsels’! Ik was druk met mijn werk, moest me er echt toe aanzetten, want tja, ik ben nu eenmaal helemaal niet creatief. Ingrid geeft leuke live online creatieve workshops. Heerlijk om vanuit je eigen omgeving creativiteit te gebruiken om dagelijkse uitdagingen op papier te zetten en eens anders te bekijken. Heel rustgevend, geeft inzicht en zeker een aanrader voor mensen met een druk hoofd!”

 

Edward | Rotterdam