Als conceptdenker en ontwerper denk ik in beelden. Je ziet, je visualiseert en je creëert. Mijn passie voor fotografie werd in de loop der jaren steeds groter naarmate de digitale fotografie toegankelijker werd. Portret, lifestyle, storytelling boeien mij om fotografie als kunstvorm te zien. Ensceneren, shooten en verwerken tot kunst, voor aan of op de muur, maar ook andere combinaties van materialen zijn mogelijk.

 

IV PHOTOGRAPHY maakt beeld voor de beeldliefhebber van fine art. Ik exposeer op verzoek. Oók in opdracht maak ik beeld. Voor de particulier een familie/portret/lifstyle of maatwerk kunstwerk in opdracht, maar ook zakelijke klanten laten hun kunst voor hen op maat maken. Precies voor het doel, fotografie in het interieur, als relatiegeschenk of voor de branding van hun bedrijf. Beeld zegt méér dan duizend woorden. Kijk even op de pagina werkwijze, hoe ik te werk ga!

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

“De fotoshoot samen met Ingrid was een zeer aangename ervaring. Ik had nog nooit zo voor een camera gestaan en het voelde ontspannen, ongedwongen, vanzelfsprekend. De rustige professionele manier van werken in combinatie met humor leverde verschillende type foto’s op. Het je ‘thuis’ (op je gemak) laten voelen is iets wat Ingrid van nature in zich heeft. Met veel plezier kijk ik terug op deze fotoshoot. Ik kijk uit naar de volgende. Ingrid, bedankt!”

 

Herbert | Hoofddorp

“Professionalisering van je bedrijf. Daar hoort een goede zakelijke portretfoto bij, gemaakt door een specialist. Ingrid heeft prachtige foto’s gemaakt, in de natuur en in een ongedwongen sfeer. Professioneel en toch persoonlijk en ongedwongen. Ik beveel Ingrid Voncken van harte aan!”

 

Marieke | Noordwijk

Art Vastgoedstyling

PORTFOLIO