Over mij | even voorstellen

 

Mijn naam is Ingrid Voncken (Uithoorn 1962), het gezicht achter IV CONCEPT CREATIONS, IV STYLING, IV JEWELS en IV PHOTOGRAPHY. Conceptdesigner, interieurstylist, goudsmid en fotograaf. “Ing” zoals vrienden mij noemen, kunstenaar en -liefhebber met, als het even kan toch écht wel het puntje op de ‘i’! Want, zoals Ludwig Mies van der Rohe (1886-1969), een toonaangevend Duits-Amerikaans meubelontwerper zei: “God zit in het detail!” En ik zal je zeggen: “I love it!”

 

Ik studeerde toegepaste vormgeving in edele metalen en kunststoffen aan de Kunstacademie Maastricht en later interieurstyling aan Artemis Academie Amsterdam.
Fotografie leerde ik al doende en ik vond veel inspiratie in korte cursussen en workshops bij o.a. Fotogram Fotoacademie Amsterdam. De volgende Masterclass heb ik alweer ingepland. Ik blijf graag experimenteren en leren, mijzelf ontwikkelen.

Drie disciplines; styling, fotografie en goudsmeden dragen ieder voor zich zoveel schoonheid in zich. Ze raken elkaar, overlappen en mogen soms zelfs samensmelten. Dat spel van verbinding is voor mij de reden de drie activiteiten of beroepen, zoals het in de volksmond wordt genoemd, te blijven beoefenen.

 

Ik heb liefde en passie voor mijn werk en dat is terug te vinden in mijn concepten, ontwerpen, website en webshop. Deze website geeft een portfolio weer van mijn projecten, ideeën maar ook vind je producten of diensten die te koop zijn in de webshop of waar je simpel een offerte voor kunt aanvragen. Kijk gerust rond en voel je vrij jouw vraag te stellen over jouw maatwerk idee. Ik denk graag met je mee. Denk niet direct dat iets onbetaalbaar is, je zult verrast zijn over mijn creativiteit. Oók op dát vlak! 😉

 

Je kunt me bellen, een offerte aanvragen of een mailtje sturen en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

 

Veel creatiefs!

 

Ing