Werkwijze IV PHOTOGRAPHY

Beeld in opdracht

Als autonoom fotograaf maak ik beeld. Zowel voor particulieren als voor ondernemers, bedrijven en overheden. Afhankelijk van het doel waarvoor het beeld gebruikt gaat worden, wordt tijdens een inventariserend gesprek besproken wat het doel en gebruik van het beeldmateriaal is en welk budget beschikbaar is. Er wordt een concept geformuleerd, uitgewerkt in een plan onder vermelding van onderwerp, lokatie, modellen, props, aantal uren fotoshoot en nabewerking, aantal en levering van (digitaal)beelden, kosten en termijn.

Werk aan de muur

Beeld moet passen in je interieur. Een persoonlijk gesprek voor een maatwerk foto die ik speciaal voor jou op maat maak, of uitzoek is natuurlijk mogelijk. Ook kan je beeld uit de webshop direct aankopen op het formaat dat je wenst en bij je thuis laten bezorgen. Dit verloopt via mijn webshop “Werk aan de muur“.

Fine art

Eigenwerk vind je ook terug in mijn portfolio. Naar eigen idee, werk ik (themagericht) aan concepten of experimenteer ik en maak en verzamel ik beeld voor een expositie of voor de verkoop. In de webshop vind je fotografie op print op professioneel fotopapier op forex of dibond met een aluminium ophangsysteem. Klaar om zo aan de muur te hangen. Of je ziet fotografie in combinatie met of op producten. Een voorbeeld daarvan is de prachtige Silk Scarf.