Over mij

46
.
Project Concepten
233
.
Fotoshoots
44
.
Sieraden
257
.
Mooie Connecties

Dat wat er écht toe doet. Dát wil ik zichtbaar maken aan de wereld.

mijn verhaal

Al jong had ik een oog voor mooie dingen. Ik wilde de wereld een stukje mooier maken. Ik hield van muziek maken, dansen, zingen, kleding naaien, tekenen, kalligraferen en schreef schriftjes vol over alles wat ‘ongrijpbaar’ was: mijn dromen, mijn liefde, mijn passie.

In de ontmoeting met andere mensen raakte ik steeds meer geboeid in het ‘waarom’ ze doen wat ze doen. Leven ze wel bewust, maken ze keuzes vanuit hun eigen gedachten of gevoel, of worden ze (onbewust) verleid tot iets wat door ‘externen’ (mensen in hun omgeving, trends, commercials, sociale media) wordt ‘voorgespiegeld’.

mijn ‘why’

Ik zie voor mezelf als levenstaak, dicht bij mezelf te blijven en van daaruit te leven en keuzes te maken. Dat gaf soms nogal wat wrijving met partners en ook in mijn werkomgeving, omdat ik van mening was ‘dat ‘t ook ánders kan’. Mijn neus ging vaak een andere kant op en, hoe pijnlijk en verdrietig soms, ik koos mijn eigen pad en volgde mijn hart.

Levensmomenten die mij vormen tot wie ik nu ben.

Mijn levenspad bracht (en brengt) mij diepe dalen, vreugdevolle heuveltjes, pijnlijke valkuilen en uitdagende bergtoppen op allerlei momenten gedurende mijn leven tot nu toe. Levensmomenten noem ik ze, die er toe doen. Die mij vormen tot wie ik nu ben. Ik heb geleerd op zoek te gaan naar wat er voor mij toe doet. Vanuit mijn kern wil ik bijdragen aan een vreugdevol leven voor mezelf én ook voor anderen.  Het zijn mijn natuurlijke talenten die eigenlijk zo normaal voor mij zijn dat ze me gemakkelijk afgaan. En ze geven mij een aangenaam gevoel van vrijheid, voldoening, geluk en rust. Het maakt mijn leven vol, beweeglijk en ik voel me rijk dat ik daarmee in mijn eigen levensonderhoud kan voorzien. En ik wil méér! Ik wil van elke euro die ik met mijn talent verdien, een klein deeltje investeren in het talent van iemand anders die ook bijdraagt aan een mooiere wereld voor ons allen!

Dat vredige gevoel wil ik voorleven aan anderen. Als ervaringsdeskundige kan ik jou op weg helpen, zodat jij jouw pad gaat lopen vanuit dat wat er voor jóu toe doet.

mijn ‘what’

Ik creëer sieraden en juwelen, fotografeer en ik bedenk concepten en maatwerk interieuroplossingen ‘tot op de millimeter’ vanuit de kern. Omdat díe er toe doet!

Ik vertaal jouw natuurlijke ‘ik’ naar een visuele vorm.

Mijn talenten en passies kregen vorm tijdens studies tot goudsmid, (interieur)stylist, fotograaf en conceptdenker. Ik heb die diversiteit in mijn leven toegelaten en werk aan projecten en opdrachten voor bedrijfsleven, overheid en particulieren die vanuit authenticiteit keuzes willen (gaan) maken.

 

Een sieraad, een portret, een ‘thuis’ waarmee jij je kunt identificeren.

In de begeleiding en in de ontmoeting met vrienden, cursisten, collega’s en klanten inspireer ik op een ongedwongen, natuurlijke manier en enthousiasmeer ik je om in jezelf op zoek te gaan wat er voor jou toe doet. Het proces van herkenning vanuit jouw natuurlijke ‘ik’ inspireert mij hiervan een vertaling te maken naar een visuele vorm, een sieraad, een portret, een ‘thuis’ waarmee jij je kunt identificeren.

Op weg naar jouw kern?

Persoonlijke ontwikkeling is niet weg te denken uit mijn leven. Opleidingen die ik volgde op het gebied van o.a. NLP-Master, Mindmap-coach/trainer en creatief therapeut stimuleren mij intuïtief methodieken te combineren. Daarmee help ik je dichter bij jouw kern te komen. Mijn motto is dan ook al jaren: “Leef, leer en inspireer!”

1
Uniek & Creatief
2
Concept Sterk
3
Ambachtelijke Schoonheid
4
ZinGevend