Kunstroute 2019 | expositie

expositie kunstroute De Kwakel 2019

In het najaar organiseert Kunstroute De Kwakel in Uithoorn vaker een weekend waarop diverse locaties in de regio geopend zijn voor publiek. Het is een spektakel van Kunst. Door kunstenaars voor kunstliefhebbers. Van amateur tot autonome kunstenaars. Zij laten hun werk zien in exposities en soms zijn er ook workshops te volgen.

Exposeren op mijn geboorte ‘platteland’

 Op 26 en 27 oktober 2019 was mijn tweede expositie weer een feestje. Nu in mijn geboortedorp Uithoorn. Toen ik gevraagd werd of ik wilde deelnemen als exposant twijfelde ik geen moment!

 Mijn series FELT connected en Silentbond gingen weer mee. Movement, het beeld op een wandvullend gordijn wapperde vrolijk in de stal van de Ranch, die omgetoverd was tot expositieruimte voor mijn werk. Op de betonnenvloer ‘lagen’ mijn modellen: fotoprint van twee liggende figuren uit mijn serie FELT connected op een toepassing van fotografie op de vloer.

Met beide werken wilde ik hier laten zien, dat het mijn passie is om die mix te maken van fotografie en interieurdesign en te experimenteren met materialen om conceptmatig toepassingen te creëren. Voor elke klant, en in elke situatie is het de uitdaging kunst op een mooie, creatieve manier tot haar recht te laten komen. Dat kan door fotografie te integreren in het interieurontwerp.

Wil je ook eens iets anders in je interieur dan de standaard oplossingen? Neem contact op en we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.