De Geluksroute | expositie

Tijdens de Geluksroute 2019 waar Op de Loete met haar prachtige locatie een weekend lang haar deuren van de praktijkruimte opende voor gelukszoekers, mocht IV PHOTOGRAPHY fotowerken exposeren.

Naast de expositie ontmoette ik als fotograaf bezoekers die langskwamen om Op de Loete te bezoeken en informatie in te winnen over de activiteiten die plaatsvinden in de praktijkruimte. Gastheer en gastvrouw Toot en Annette, beiden eigenaars van Op de Loete hebben een oase van rust gecreëerd om hier mens, mind en lijf op allerlei manieren te helpen en ondersteunen. Mijn thema’s in de fotoseries HUMAN sluiten mooi bij hun werk aan. Op de Loete is een hele fijne plek om mensen te ontmoeten en enkele van mijn fotowerken verfraaien nu nog de praktijkruimte. Een bezoekje daar is op afspraak mogelijk. Neem contact op en maak een afspraak.

De series Geluk, FELT connected, Silent Bond en enkele fine art portretten werden voor het eerst aan het publiek tentoongesteld. Een aantal bezoekers deden spontaan mee en werden door fotograaf Ingrid op de kiek gezet. Wat een Geluk!