Beeldverhaal Business

S o c i a a l P o r t r e t van ondernemers

Je bent ondernemer en je hebt een verhaal. Wat is jouw verhaal? Laat zien wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. That’s what matters!

Elke ondernemer heeft een eigen verhaal te vertellen. En 1 beeld zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden. In dat ene beeld, laat jij zien wat jij belangrijk vindt aan jouw onderneming. Vanuit je kern, vanuit jouw kracht. Daarin ben jij uniek en daarmee onderscheid je je als ondernemer. Dat is een uniek, sociaal portret, van jou als mens, als ondernemer.

Als fotograaf wil ik graag jouw verhaal naar beeld vertalen. Laat je inspireren en ervaar hoe een portret van jou en jouw onderneming ook ánders kan!

Fotoshoot WHAT MATTERS

Tijdens een individuele professionele en creatieve fotoshoot van max 3 uur op locatie, ga jij jouw verhaal vertellen. Natuurlijk gun je mij een kijkje achter jouw schermen. Tijdens de shoot help ik je jouw verhaal op jouw unieke manier visueel te maken en in beeld te vangen.

Vervolgens ga ik aan de slag om tot een selectie van circa 5 a 10 hoge resolutie foto’s te komen en na te bewerken voor digitaal gebruik, zodat er een kleine serie ontstaat voor het sociale portret van jouw verhaal als ondernemer.

De uiteindelijke digitale serie portretfoto’s kun je digitaal gebruiken voor je blog, op je eigen website of voor je social media.

Hoge resolutie beeld voor drukwerk of print kan je via mij bestellen, prijs op aanvraag.

W H A T  M A T T E R S

WHAT MATTERS! “Wordt een serie verhalen van ondernemers in beeld gebracht en gebundeld tot een fotoboek en/of expositie.”

Ja, vertaal mijn verhaal naar beeld!

Je kunt de fotoshoot WHAT MATTERS! via onderstaande button bestellen. Je ontvangt een antwoordmailtje met het opdrachtformulier met een datumvoorstel voor de shoot, betaling en voorwaarden. Deze stuur je retour als bevestiging van de afspraken. Na betaling van de fotoshoot is je opdracht definitief.

THEMA

Fotoshoot WHAT MATTERS | sociaal portret ondernemer

DATA

op afspraak

TIJDSDUUR

1,5-2 uur fotoshoot

LOCATIE

op locatie

KOSTEN

Een digitale serie 5-10 beelden €375,- (excl. 21% btw en reiskosten €0,50/km)