Fotoshoot Moeder (special)

S a m e n k o m e n themagerichte Inspiratie sessies!

Het leven ís leuk! Vooral als je bewust geniet van alle mooie momenten en óók de tegenslagen durft aan te kijken. Neem die leermomenten mee op je pad. Dóe er iets mee!

Mij helpt het enorm om daar vanuit een creatief perspectief bij stil te staan. Hoe dat proces werkt ga ik met jullie delen tijdens authentieke themagerichte inspiratiesessies!

Wil jij ook je leven voller leven en leren hoe je daar vanuit jouw eigen creativiteit mee aan de slag kan? Doe mee! Laat je inspireren en ervaar hoe ’t ook ánders kan!

Inspiratie sessie thema: Moeder

Fotoshoot thema: Moeder (special)

Moeder. Wat betekent deze rol voor jou? Gaat het over de verbinding, als kind van je moeder? Of buig jij je vooral over jouw rol als moeder van je kind? Zie jij rolpatronen, gelijkenissen of verschillen jullie juist van elkaar?

Ben jij of word je moeder, zou je moeder willen zijn of mis je een moeder omdat jullie weinig of geen contact (meer) hebben of is ze overleden? 

Al deze gedachten roepen thema’s op als verbinden en loslaten, waarbij emoties zoals bijvoorbeeld blijdschap, dankbaarheid, boosheid en/of verdriet naar boven komen. Stilstaan bij deze emoties en het ‘durven’ uiten ervan helpen je bij het verwerken en accepteren van die emoties, waardoor je vrijer kunt leven.

Als fotograaf vind ik het een uitdaging om jou met jouw emoties vast te leggen in een of meerdere beelden. Het uitgangspunt daarbij is dat je je op je gemak voelt. Daar besteden we in de samenwerking als model/fotograaf op een relaxte en professionele manier aandacht aan.

 

Sessie 1: Inspiratie opdoen, alleen of in een groep?

Je kunt kiezen of je in een groepsessie wilt delen welke thema’s jou raken. 

Tijdens de eerste sessie zet je jezelf en jouw thema in een kleine groep van max 6 personen in de hoofdrol. Je gaat aan het eind van deze sessie naar huis met een concreet idee over hoe we de daadwerkelijke fotoshoot gaan voorbereiden qua sfeer, props etc. en wanneer en waar we deze gaan uitvoeren. (De uiteindelijke fotoshoot is voor jou alleen of een duo-portret, dus max. 2 personen.)

We delen, inspireren elkaar en zo kom je tot jouw concrete idee.

Sessie 2: De individuele fotoshoot

Vind je het prettiger om tijdens een 1:1 sessie stil te staan bij jouw gedachten/gevoelens bij de rol van moeder?

Deze sessie is een individuele afspraak voor de uitwerking van je idee tijdens een individuele professionele fotoshoot van 1 uur in de studio. Voorafgaand aan de fotoshoot help ik je jouw wens verder uit te werken tot een concreet resultaat. We trekken hiervoor 1 uur uit om de fotoshoot op te zetten.

De uiteindelijke hoge resolutie digitale portretfoto kun je digitaal gebruiken, voor je social media. Je kunt er ook een print van (laten) maken voor in een fotolijst of je kiest een ander materiaal zoals duobond, aluminium, canvas etc. (De kosten hiervan zijn op aanvraag.)

 

Aanmelden voor de fotoshoot? Of weggeven als Cadeau?

Je kunt je via onderstaande button aanmelden. Geef aan of je kiest voor sessie 1 en/of sessie 2. Je ontvangt een antwoordmailtje met info over inschrijving, betaling en locatie. Na betaling van het cursusgeld is je inschrijving definitief.

THEMA

Fotoshoot thema: Moeder (special)

DATA

Avond groepsessies 1: op 3 oktober 2019

TIJDSDUUR

Groepsessie 1: 19.30 uur – 21.30 uur Sessie 2: Individuele fotoshoot: 2 uur in studio op afspraak

LOCATIE

Voorburg

KOSTEN

Groepsessie 1: € 30,- p.p. (incl. 21% btw) Sessie 2: Fotoshoot € 199,- p/max duo portret (incl. 21% btw)